2023. november 6., hétfő

Orfi

 Hosszas töprengés után hajnal 4-re állítottam be a telefont. Azt is eldöntöttem, hogy iszok egy kávét. Az időjárást előre megnéztem nem mutatott esőt, ez már fél siker! 5:50 kor indultam el az autóval. A hibák ismét jelentkeztek, de már volt tapasztalatom, így mentem tovább. Száraz úton más vezetni, a sebességem is nagyobb volt. 6:21 kor jöttem le a pályáról az Egér útnál és 6 perc múlva már az Etele téren voltam a parkolóban. Ilyen gyorsan sem értem még oda!

Vettem egy Kern András féle sütit, majd villamosra szálltam és elmentem vele a rendelőhöz. 1/2 8 előtt ott voltam már, csak a negyedik voltam. A Doktornő is időben megérkezett. Volt egy protekciós orvos, azt előre vette. Kb. 10 percet voltam bent és már 9 előtt jöttem is ki. Jó időt futottam!

Visszamentem az autóért és felmentem a temetőbe, anyu nagyszülei, nővére és nagyanyám huga nyugszanak ott. Lesöpörtem a faleveleket, kitettem a koszorút és egy nagyobb gyertyát gyújtottam az emlékükre. Van egy kisebb örökzöld virág a síron, így szinte gondozásmentes.

Lefelé nem a Hegyalja úton jöttem, hanem a Zólyomi út felé. Gyorsabb és rövidebb. Végül délben álltam meg itthon. Van másfél nap szabadom. Igaz egy nap ReMu-t sikerült így is begyűjtenem!